Video of dossier uploaden

Als je een video of dossier wilt uploaden naar Docent MBO in Beeld dan kan dat door middel van het upload formulier. Vul bij “Titel” de titel van je video of dossier in. Bij “Beschrijving” een korte toelichting waar de video of het dossier over gaat. De titel en de beschrijving worden na controle bij je video of dossier geplaatst. Klik vervolgens bij “Bestanden kiezen” op je video of dossier die je wilt uploaden. Bepaal bij “Categorie” waar je video of dossier het beste onder past, dit is meteen van invloed waar de video of het dossier straks op de website te vinden is. Klik als laatste op “Uploaden”. Het bestand wordt nu geüpload.

Wij controleren daarna je video of dossier en publiceren hem onder de bijbehorende categorie op de website.

Externe video, zoals Youtube

Voor video’s die op video websites zijn geüpload, zoals Youtube en Vimeo, kan je het tweede formulier gebruiken op de uploaden pagina. Vul bij “Titel” de titel van je video in. Bij “Beschrijving” een korte toelichting waar de video over gaat. De titel en de beschrijving worden na controle bij je video geplaatst. Plak bij “Video website link” de url in van je video. Deze kan je vinden in je adresbalk, uiteraard ook bij de deel opties onder de video. De normale url is voldoende. Geef vervolgens nog even de categorie aan waar de video onder geplaatst moet worden en klik op verzenden.

Wij controleren daarna je video en publiceren hem onder de bijbehorende categorie op de website.

Extra hulp nodig?

Kom je er niet aan uit of lukt iets niet? Neem dan even contact met ons op. Wij zullen je helpen de video of het dossier op de website te zetten.

Contact